Smittevern – Desinfisering og Covid-19

av | apr 19, 2020 | Smittevern

Skape trygge og rene miljøer vil være avgjørende for bekjempelse av Covid-19 viruset i tiden som kommer. Det er ikke bare den personlige hygienen som vil være viktig, men også miljøene vi ferdes i.

Det går mot at samfunnet etterhvert skal tilbake til det normale. Skoler og andre offentlige steder kommer etterhvert til å åpne dørene igjen, og vi vil plutselig være mer utsatt for å komme i kontakt med eventuell smitte.

Desinfisering og smittevern

Som et ledd i det å komme tilbake til normalen så er det viktig at vi skaper så trygge omgivelser og miljøer som mulig. Minimalisere og eliminere risikoen vil være en stor del av de tiltakene vi kan gjøre, dette gjelder ikke kun Covid-19, men også andre virus som smitter via kontakt.

Nesthood bistår i kampen

Vi kan hjelpe med å bygge opp gode rutiner rundt desinfisering og smittevern for nettopp din bedrift. Vi har sertifisert og kvalifisert personell som kan utføre desinfeksjon av overflater og lokaler. Våre prosedyrer følger til enhver tid gjeldende forskrifter og standarder for sikker og effektiv gjennomføring av slike tiltak.

Behandlingsmetoder

Forstøving av desinfeksjonsmiddel i kombinasjon med manuell desinfeksjon av utsatte kontaktflater er den absolutt mest effektive. Ved å forstøve desinfeksjonsmiddel i luften vil middelet trenge inn i alle kriker og kroker hvor vi ikke kan komme til med manuelle metoder. Dette er en gjennomprøvet effektiv og trygg metode. Det er ikke behov for å stenge av lokalene mer enn i et par timer før de kan tas i bruk igjen, og preparatet etterlater seg ikke noen reststoffer på overflatene.

Nesthood hjelper deg med å utføre desinfeksjon av alle typer miljøer. Ta kontakt med oss om du ønsker ytterligere informasjon, befaring eller pristilbud.

 

Kontakt oss

Ta kontakt med oss om du ønsker ytterligere informasjon eller tilbud. Vi tilbyr også kostnadsfri befaring dersom dette er ønskelig.

Vennligst bruk kontaktskjemaet, eller kontakt oss direkte på telefon: 33 44 33 00