Døgnvakt: 33 44 33 00   |   Gratis befaring   |   post@nesthood.no

Døgnvakt: 33 44 33 00  |   post@nesthood.no

%%order_class%% .el_gravity_forms_styler_wrapper .gform_confirmation_wrapper .gform_confirmation_message

Visste du at batteriet i brannvarsleren din ironisk nok kan lage brann?

av | des 30, 2022 | Brannvern

Dette gjelder i all hovedsak oppbevaring før bruk og behandling etter bruk. Batterier er ofte innpakket i metall, så to batterier er nok til å skape en kortslutning, se bilder.

Kaster du alle batterier sammen i en boks = stor risiko for kortslutning! Kaster du batteri i søpla sammen med hva som helst av metall, andre batterier, aluminiumsfolie, stålull osv, så kan dette representere en brannbombe, dette i tillegg til miljøhensyn. 9v batteri fra tradisjonelle brannvarslere er spesielt farlige da de har negativ og positiv pol sittende tett på samme side av batteriet.

Brannfarlige batterier

Lagrer man nye og brukte batterier riktig er det helt ufarlig. Tape et par ganger over polene på batteriet eller legg de alene i plastikkpose (se bilde)

Batterier sikret mot brannfare

NB, dette gjelder alle fabrikat av batterier, ikke spesielt de fabrikat som er på video og bilder her!

Lykke til med riktig håndtering av batterier

 

Nesthood leverer brannvern I alle former, også brannvarslere i mange varianter, vi passer også på at batterier blir byttet til riktig tid og resirkulert slik de skal

Kontakt oss

Ta kontakt med oss om du ønsker ytterligere informasjon eller tilbud. Vi tilbyr også kostnadsfri befaring dersom dette er ønskelig.

Vennligst bruk kontaktskjemaet, eller kontakt oss direkte på telefon: 33 44 33 00