Døgnvakt: 33 44 33 00   |   Gratis befaring   |   post@nesthood.no

Døgnvakt: 33 44 33 00  |   post@nesthood.no

Fuglesikring

Fugler kan i mange tilfeller være et stort problem om de befinner seg på feil sted. Fugler kan forårsake omfattende skader på bygninger, skilt, kjøretøy etc. Avføring kan også føre til missfarging og korrosjon.

Fugler kan være smittebærere 

Fugler kan være et alvorlig problem i forhold til smitte, bakterier og parasitter. I tillegg er fugler også bærer av andre typer skadedyr. Det er også alltid en risiko for at fugler kan spre smittsomme sykdommer, som f. eks. Salmonella. I reir og på hekkeplasser finner man også ofte andre typer skadedyr som lopper, melbiller. Disse kan komme seg videre inn i bygninger og forårsake ytterligere skader og nødvendige tiltak.

Under hekketiden kan også fugler være svært aggressive, og blir da til et problem. I tillegg inneholder avføring fra fugler stoffer som er skadelige for blanke overflater som f. billakk. I bymiljøer er også duer et problem. Duene har ofte tilholdssted på fasadeutspring, og disse fasadene blir tilgriset med avføring

Fuglesikring

Nesthood fuglesikring består av en rekke tiltak som kan eliminere problemet. Vi tilbyr effektive løsninger som hindrer fuglene å slå seg til ro, eller komme seg inn i bygninger uten at vi på noen måte skader fuglene. Våre løsninger er enkle å tilpasse på en diskret måte i forhold til arkitektur.

Snakk med oss om fuglesikring, ring oss eller benytt kontaktskjemaet nedenfor.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss om du ønsker ytterligere informasjon eller tilbud. Vi tilbyr også kostnadsfri befaring dersom dette er ønskelig.

Vennligst bruk kontaktskjemaet, eller kontakt oss direkte på telefon: 33 44 33 00