fbpx
+47 33 44 33 00 post@nesthood.no

Skadedyrkontroll

Nesthood tilbyr moderne, effektive og miljøvenlige metoder for skadedyrkontroll. Vi ønsker også å skille begrepene skadedyrkontroll og skadedyrbekjempelse.

Skadedyrkontroll

Å ha kontroll i forhold til å beskytte våre verdier er noe vi alle streber etter. Når det gjelder skadedyr er dette ekstra viktig! Det er ikke slik at det må være et angrep før et skadedyrfirma blir kontaktet. Her er det kontroll som er det avgjørende, og det er særlig bedrifter innenfor næringsmidler, eller bedrifter som forvalter verdier som må beskyttes som benytter seg av denne kontrolltjenesten.

Skadedyrbekjempelse

Om skaden først har skjedd, og det har blitt en infestasjon av skadedyr som gjør skade på eiendom, inventar eller næringsmidler, så er det selvfølgelig viktig å iverksette en bekjempelse på den mest effektive og miljøvennlige måten. Nesthood er opptatt av miljø, og vi utfører skadedyrbekjempelse i henhold til substitusjonsprinsippet.

Vanlige skadedyr i Norge – identifiser rett skadedyr med FHI’s skadedyrveileder

Skadedyrveilederen

Lurer du på hva slags skadedyr du har fått på besøk? Folkehelseinstituttet har som kontrollorgan for skadedyrbekjempelse i Norge utarbeidet en komplett veileder. Her vil du finne en oversikt over alle typer skadedyr, samt hva som er gjeldende lover og regler.

Skadedyrveilederen omfatter både forebygging og bekjempelse av skadedyr. Du finner også informasjon om over 150 skadedyr og andre tilfeldige gjester i hus og urbane miljøer.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss om du ønsker ytterligere informasjon eller tilbud. Vi tilbyr også kostnadsfri befaring dersom dette er ønskelig.

Vennligst bruk kontaktskjemaet, eller kontakt oss direkte på telefon: 33 44 33 00