Døgnvakt: 33 44 33 00   |   Gratis befaring   |   post@nesthood.no

Døgnvakt: 33 44 33 00  |   post@nesthood.no

Skadedyrkontroll

Skadedyrkontroll

Nesthood tilbyr moderne, effektive og miljøvennlige metoder for skadedyrkontroll. Vi ønsker også å forklare begrepene skadedyrkontroll, skadedyrbekjempelse og integrert skadedyrkontroll.

Skadedyrkontroll: Å ha kontroll i forhold til å beskytte våre verdier er noe vi alle streber etter. Når det gjelder skadedyr er dette ekstra viktig! Det er ikke slik at det må være et angrep før et skadedyrfirma blir kontaktet. Her er det kontroll som er det avgjørende, og det er særlig bedrifter innenfor næringsmidler, eller bedrifter som forvalter verdier som må beskyttes som benytter seg av denne kontrolltjenesten.

Skadedyrbekjempelse: Om skaden først har skjedd, og det har blitt en infestasjon av skadedyr som gjør skade på eiendom, inventar eller næringsmidler, så er det selvfølgelig viktig å iverksette en bekjempelse på den mest effektive og miljøvennlige måten. Nesthood er opptatt av miljø, og vi utfører skadedyrbekjempelse i henhold til substitusjonsprinsippet.

Integrert skadedyrkontroll: skadedyrkontroll og skadedyrbekjempelse kombineres mange strategier og metoder for å oppnå langvarig effekt på en økonomisk og miljømessig akseptabel måte. Integrert skadedyrkontroll forutsetter en helhetlig tankegang. Eksempler på tiltak er tetting av sprekker, fjerning av matrester, bruk av feller, bruk av strøm og bruk av pesticider. Ved valg av tiltak må man hele tiden tenke på helse, miljø og økonomi. Substitusjonsprinsippet (§3-2 i forskrift om skadedyrbekjempelse) sier: «Den som gjennomfører skadedyrbekjempelse plikter å bruke det middel og den metode som gir minst skadevirkninger på miljø og helse og som kan føre til ønsket resultat». 

 

Vi i Nesthood er eksperter på skadedyrbekjempelse!

Alle befaringer er gratis. Vi er tilgjengelig 24 timer i døgnet på telefon, vi kan også rykke ut i helger og på natten.

I skadedyrveilederen til Folkehelseinstituttet finner du informasjon om de mest vanlige skadedyrene i Norge. Her har vi kategorisert de viktigste. Klikk på den fanen du vil se nærmere på. Har du eventuelt andre spørsmål, eller trenger hjelpt til å bli kvitt skadedyr, ring oss på: 33 44 33 00, eller klikk her så ringer vi deg!

Veggedyr og andre teger

Krypdyr (reptiler)

Siste fra skadedyrbloggen

Kontakt oss

Ta kontakt med oss om du ønsker ytterligere informasjon eller tilbud. Vi tilbyr også kostnadsfri befaring dersom dette er ønskelig.

Vennligst bruk kontaktskjemaet, eller kontakt oss direkte på telefon: 33 44 33 00