Hvordan bli kvitt skjeggkre og få varig resultat
Skjggkre fingre

Bli kvitt skjeggkre for godt i 2024 – enkelt og kostnadseffektivt

Å bli kvitt skjeggkre er både enkelt og rimelig i 2024. Vi tilbyr effektive metoder som gir varige resultater og inkluderer garanti på arbeidet, så lenge du ikke bringer skjeggkreene tilbake til hjemmet.

Vår metode for bekjempelse av skjeggkre

Vi bruker en metode basert på anbefalinger fra Folkehelseinstituttet (FHI). Dette innebærer bruk av forgiftet åte som plasseres langs gulvlistene i boligen. Åtet er svært lite, omtrent på størrelse med et knappenålshode, og legges pr. meter gulvlist. Det er nesten usynlig i hjemmet ditt og helt ufarlig for mennesker og kjæledyr. Dette åtet er forbeholdt profesjonell bruk og er ikke tilgjengelig for privatpersoner.

Kostnadseffektiv behandling

Våre tjenester koster ofte mindre enn egenandelen du betaler gjennom forsikringen. Selv om skjeggkre er ubehagelige å ha i boligen, er de ufarlige for mennesker og dyr. Skjeggkre er nattaktive og sky, så du ser dem gjerne hvis du er oppe om natten.

Slik fungerer behandlingsprosessen

  1. Utlegging av åte: Vi legger ut åte pr. meter gulvlist.
  2. Ventetid: Vi venter i cirka 9 måneder.
  3. Deteksjon: Etter 9 måneder setter vi ut limfeller for å detektere skjeggkre. Fellene står ute i 14 dager.
  4. Evaluering: Hvis vi ikke finner skjeggkre etter denne perioden, avslutter vi behandlingen. Hvis vi fortsatt finner skjeggkre, gjennomfører vi en ny behandling uten ekstra kostnader.

I løpet av behandlingsperioden bør du unngå å vaske langs gulvlistene med fuktig klut for ikke å fjerne åtet. Støvsuging eller bruk av mikrofiberklut langs gulvlistene går helt fint.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp under behandlingsprosessen, er vi tilgjengelige for å bistå deg.

Ring oss nå for en gratis og uforpliktende samtale om skjeggkre. Vi gir deg også gode råd for å forebygge etter behandlingen.

Skadedyr / skjeggkre https://www.fhi.no/sk/skadedyrhandboka/smadyr-andre/skjeggkre/

Les mer her, https://www.nesthood.no/bli-kvitt-skjeggkre-og-solvkre/