I år blir det mye veps!

I år blir det mye veps!

av | jul 18, 2020 | Skadedyrkontroll

Om du plages eller er allergisk mot veps er det viktig å ta grep nå. Annethvert år er det vepseår. Dette er enkelt å holde styr på siden dette forkommer på partallsår.

Veps kan være riktig så plagsomt om du skulle være uheldig ha et vepsebol i nærheten av terrassen eller der du oppholder deg utendørs. Når veps svermer rundt mat å drikke kan det i tillegg innebære en risiko. Vepsestikk kan være smertefullt, og det hender også av og til at vepsestikk forekommer i munn og svelg om man skulle være så uheldig å veps inn i munnen sammen med mat eller drikke.

Når bør vepsebol fjernes?

De fleste venter til utpå høsten når vepsen er på sitt mest aggressive med å fjerne vepsebol. Den beste tiden for å fjerne disse er i juni/juli. Da har ennå ikke bolet vokst seg så stort, og det er enklere å få fjernet. I tillegg vil man unngå frustrasjonene rundt plagsom veps på terrassen på ettersommeren.

Fjerning av vepsebol

Å fjerne et vepsebol selv er ingen god idé, og bør gjøres av et profesjonelt skadedyrfirma. Det finnes dessverre mange eksempler på at å prøve på dette selv kan ende med mange smertefulle vepsestikk. Ofte kan også vepsebolet være plassert slik at det kan være vanskelig å komme til. Våre godkjente skadedyrbekjempere har lang erfaring når det gjelder å fjerne vepsebol raskt og trygt.

Ta kontakt med oss om du trenger hjelp til å bli kvitt veps. Ring: 33 44 33 00

Ferskeste innlegg

Kontakt oss

Ta kontakt med oss om du ønsker ytterligere informasjon eller tilbud. Vi tilbyr også kostnadsfri befaring dersom dette er ønskelig.

Vennligst bruk kontaktskjemaet, eller kontakt oss direkte på telefon: 91 66 33 00