Vi fjerner skjeggkre raskt og effektiv med gode resultater, se hva det koster.

av | feb 8, 2021 | Skadedyrkontroll

Vi har hatt en rekke oppdrag hvor vi har fjernet skjeggkre med stor suksess. Vi bruker den fremgangsmåten som er utarbeidet folkehelseinstituttet (fhi), og legger ut ca. 1 millimeter med åte pr. meter langs gulvlister. Skjeggkreene spiser åten og blir avlivet på denne måten. Vi gjentar behandlingen to ganger med noen måneders mellomrom.

Etter tredje behandlingen gjør vi opp status og vurderer ytterligere behandlinger. I mange tilfeller holder det med 3 behandlinger, men noen ganger må vi kanskje tilbake et par ganger til. Alt avhenger litt av omfang og mengde dyr og hvor dyrene er i utviklingsprosessen. Det kan ta alt fra 18 til 36 måneder før skjeggkre er utvokst.

Noen lurer på om de må flytte ut av huset under behandling av skjeggkre. Nei du trenger ikke flytte ut av huset, og behandlingen er ikke farlig for mennesker og husdyr.

Behandling mot skjeggkre

Vi fjerner skjeggkre raskt og effektiv med gode resultater, se hva det koster.

Det du må gjøre dagen før vi starter behandlingen mot skjeggkre er følgende:

• Dra møbler ut fra veggen
• Støvsuge langs gulvliste

Innredning man ikke får flyttet på lar man bare bli stående. Vi trenger heller ikke å fjerne kjøkkeninnredning eller løsne på sokkel under kjøkkeninnredningen for å starte behandlingen.
Vi får ofte spørsmål om hvor skjeggkreene kommer fra. Skjeggkre kan ramme alle, og det mest vanlig er at skjeggkreene kommer inn i huset sammen med papp. De bor inne i «bølgene» i bølgepappen. Har du f. eks. kjøpt ny TV, kan emballasjen inneholde skjeggkre.

Du kan også være uheldig å få skjeggkre inn via en treningsbag fra en gymsal eller klasserom, klær som henger i barnehagen, eller via pc bagen fra jobben eller hos en kunde.

Bare for et år siden var det ofte slik at boligen tapte seg i verdi om det ble påvist skjeggkre i huset. Nå er behandlingsmetodene blitt så gode og effektive at vi klarer å få god kontroll.
Det hender faktisk at nye innflytningsklare boliger blir overlevert med innfestasjon av skjeggkre, det vil si at det handler ikke om ufliddhet eller renhold, men om emballasje, lager og frakt.

Hva gjør du hvis du har mistanke om skjeggkre i boligen din?

Vi kan sette ut detektering i kriker og kroker, og på plasser det er litt utilgjengelige, f.eks. bak skap, under benken på badet osv. Etter ca. 3 uker kan vi fastslå om du har en utfordring med skjeggkre eller ikke.
Har du en utfordring med skjeggkre kan vi starte behandlingen. Mange lurer også på hva en slik behandling koster. Bare for ca. et år siden kunne det være kostbart å fjerne skjeggkre, da var det liten kunnskap om skjeggkrebekjempelse.

En behandling som innebærer 3 besøk vil i de aller fleste tilfeller få bukt med skjeggkreproblematikken.

Kostnadene på denne effektive behandlingen er ofte lavere enn man betaler i egenandel på forsikringen.

Du kan regne med utgifter fra 750 kr for detektering og kartlegging, og fra 3000 kr for behandling inkludert alle oppfølgningssøk, prisen avhenger av areal og omfang

Vi gir også gode råd om forebygging av nye tilfeller etter endt behandling

Kontakt oss for en hyggelig og uforpliktende prat tlf 33443300 eller bruk skjema nedenfor.

 

Kontakt oss

Ta kontakt med oss om du ønsker ytterligere informasjon eller tilbud. Vi tilbyr også kostnadsfri befaring dersom dette er ønskelig.

Vennligst bruk kontaktskjemaet, eller kontakt oss direkte på telefon: 33 44 33 00