Jeg er redd for mus jeg……

Jeg er redd for mus jeg……

av | des 30, 2020 | Fuglesikring, Skadedyrkontroll

Er det et tegn på svakhet å være redd et lite dyr som mus? Nei det er det ikke!

I vår bransje treffer vi hundrevis av personer hvert år som er redd for små dyr, uten at det nødvendigvis er en god grunn til å være redd for de, ubegrunnet frykt er også en frykt. Vi som har vært mange år i bransjen og truffet tusenvis av mennesker, vi vet at all frykt er reel frykt for den som er redd, uansett om det er frykt for edderkopp, mus eller andre små skapninger som for mange er harmløse insekter og dyr

Jeg er redd for mus jeg……

Alle har en eller annen form for «ubegrunnet frykt» inni seg, det kan være tannlegen, det kan være mørket, det kan være frykt for klovner eller fly

Når man har en høst som i år, med enormt mye gnagere, eller museår som det kalles på folkemunne, da treffer vi enda flere mennesker med «ubegrunnet» angst eller frykt for mus.

De må møtes med forståelse, ofte har de kanskje blitt «mobbet» av familie og bekjente, eller i verste fall sin nærmeste trygghet for at de er redd mus. Setninger som «de er mer redd deg enn du er redd de» hjelper lite. Pyse, kylling eller reddhare hjelper like lite… All frykt er reell frykt!

Tenk deg at du henger 20 meter over bakken i et tynt tau og kjenner at du ikke klarer å holde deg fast særlig mye lenger, de aller fleste vil da føle en frykt som overtar all fornuft i kroppen… Panikk!
Slik kan det fortone seg for en person som er redd mus.

Det er all grunn til å være «redd» mus for alle

men det er ikke av den samme grunnen til det som for mange av de vi møter

Forsikringsselskaper i Norge betaler rundt 60 millioner for skader på kjøretøy, skader og brann på landbruksmaskiner, skader og brann i bolig og landbruksbygninger osv hvert år. Her er det sannsynligvis enorme mørketall, gnagere står nok bak flere branner der man ikke finner brannårsaken. Gnagere gnager, også på elektriske ledninger…..

Når man møter en person som omtrent ikke klarer å være i sitt eget hus, som ikke har sovet på mange dager, som gråter og er fortvilet, som har hatt drømmer om at de blir spist av mus, da hjelper det kun med forståelse, og man må gjøre noe for å hjelpe!

Ofte finner vi enkle og raske løsninger slik at mennesker kan få livet sitt tilbake

Hvis dere tror det er bare kvinner som er redd mus, så kan vi fortelle at det stemmer ikke, vi møter mange store sterke menn som ikke får ro i livet sitt med gnagere i huset, her er det ingen forskjeller på kjønn

ALL FRYKT ER REELL FRYKT!

Runar Grøsland

Kontakt oss

Ta kontakt med oss om du ønsker ytterligere informasjon eller tilbud. Vi tilbyr også kostnadsfri befaring dersom dette er ønskelig.

Vennligst bruk kontaktskjemaet, eller kontakt oss direkte på telefon: 91 66 33 00